Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 27, 2020

I dette afsnit taler jeg med Henriette Beier, som er holistisk sundhedscoach. Hun laver forløb i Danmark, og blandt andet også i Tyskland og Schweiz, hvor hun hjælper sine kunder til en livsstilsændring. Hun har en podcast der hedder "Dit wakeup call", og så har hun sin egen klumme og brevkasse i en avis.

Vi taler...


Sep 18, 2020

Kender du det, at du modificerer sandheden overfor din partner, fordi du er bange for, at han synes mindre om dig, hvis han vidste, hvordan det er rigtigt er? Fortæller du ikke om dine drømme, fordi du er bange for, at dem omkring dig synes, at det du siger er helt hen i vejret? Så er du i konflikt med dine egne...


Sep 12, 2020

Når du er endt der, hvor du ikke orker mere og bare har lyst til at ligge på en sofa i fred og ro...og helst alene. Du er træt, udkørt og drænet for energi. Hvad er så det vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv. Find ud af det i dette afsnit.

 


Sep 5, 2020

Hvorfor er det så svært at udtrykke sine behov? Hvad sker der i et parforhold, hvis ikke vi kan udtrykke vores behov? Hvordan bliver vi bedre til det? Og hvad opnår vi ved det?